Samleie sex vid

samleie sex vid

Det er ganske frustrerende for meg og min samboer i. Jeg har vært til lege og tatt prøver 2 ganger, men det er ingen ting galt. Har du noen tips om hva det kan være? Hvorfor ikke prøve P-plaster der hormonene blir tatt opp via huden? For noen kan det fungere bedre. Har sendt spørsmål 2 ganger nå i forhold til en luktfri, melkehvit veske som kommer ut av skjeden under samleie.

Partneren min lurer på hva det kan vaere. Bor i utlandet, snakker ikke språket, har derfor litt vanskeligheter med å ta det opp med lege. Venter i spenning på svar!!! Det høres ut som det er innenfor det normale, og kanskje er det snakk om at du har en kvinnelig ejakulasjon. Dersom du er bekymret, kan du få tatt en sjekk hos lege, men som sagt høres dette i første omgang ok ut.

Jeg har hatt fast partner i 1 år. Kan dette være sopp? Hvilken behandling kan jeg prøve? Du kan med fordel gå til din fastlege og få tatt prøve, slik at du får rett medisin. Jeg har hatt og har til tider en rar utflod. Den legger seg som et belegg man kan skrape bort med fingeren. Dette legger seg helt opp til anus. Den er kvit og blir kornete når du skraper vekk.

Jeg har hatt fast partner i 7 år. Lurer på om dette er sopp? Det kan godt være sopp, el annen bakterie som ikke er kjønnssykdom. Prøv med soppmiddel, unngå parsex mens behandlingen står på, og oppsøk lege dersom dette ikke gir seg. Er en kvinne på 51 år som plages med åpen sjede. Det er et problem på to måter; det ene er at sjeden tar inn luft som ukontrollert kommer ut igjen i form ag generende lyder, det andre er at penis og jeg selv blir for lite stimulert under samleie..

Er aktiv fysisk, har drevet med knipeøvelser for bekkenbunnen i mange år, uten at problemet blir helt borte. Har hørt om kirurgiske inngrep som retter på slike problem, og lurer på om slike inngrep foretas i Trondheim? Lurer også på om det er naturlig at klitoris mister sin sensitivitet etterhvert som man blir eldre, kanskje i forbindelse med hormonforandringer og overgangsalder?

Har aldri tidligere hatt problemer med orgasme, men trenger nå mye sterkere fysisk stimuli for å oppnå den samme fysiske gleden som før. Ønsket og behovet for sex er der som før, har hatt et aktivt og godt seksualliv siden min pure ungdom i et langt ekteskap, og har svært god kontakt med min egen seksualitet. Fins det noen gode råd for mine problem? At det kan være nødvendig med sterkere stimuli i forbindelse med økt alder, er velkjent.

Vi kvinner om menn kan øke vår hormonproduksjon gjennom trenin g. Da holder det ikke med en søndagstur. Kan du sette av tid, kanskje 30 min hver dag til en rask spasertur, de første tre ukene og så om det har noen gunstig efekt på livet ditt?

Noen går en del opp i vekt ved høyer alder. Dette er ingen fordel i forhold til seksuell velvære. For å vite at du kniper rett skal du knipe rumpa. Det høres kanskje merkelig ut, men dette henger sammen med at den største muskelsen soom går som en hestesko rundt rumpe og skjede, urin, har sin bue rundt rumpa.

Strammer du rumpa, strammer du derme hele "hesteskoen". Stikk evt en finger inn i skjeden og stram så rumpa. Prøv også dete når han har penis inne i skjeden, be han ligge stille et øyeblikk og så strammer du. Tenk gjennom dette over før du går så drastisk til verk som å foreta en operasjon. En operasjon vil uansett ikke gi deg stram muskulatur.

Drøft saken med din fastlege. Er jentene trange i skjeden avhengig av hvor bred jenta er over hoftene? Jeg har opplevd kjempetrange og noen som har vært av typen "stikke den ut av vinduet når det regner" og har før og etter fødsel noen betydning?

Høyden på kvinnen kan spille inn for lengden på skjeden.. Andre ting som spiller inn er fysisk aktivitet, om hun trener bekkenmusklaturen. Hvor dyp er vi jenter inn i vagina? Sånn ca, hva er normalt lixom Alle er jo forskjellige, men jeg er en jente på 1,69, ikke tykk, men itte super tynn, passe lix Dette er litt avhengig av om vi er en fullmoden kvinne eller fortsatt i vår pubertet. For andre kvinner er denne hinnen ikke et så stort problem. For å bli kjent med vår vagina er det nyttig å bruke speil, samt kjenne med en eller to fingre rett innenfor åpningen.

Der er slimhinnen ganske anderledes ann annen slimhinne og du vil merke at den lar seg tøye ut ved riktig berøring. Med riktig berøring mener jeg det som føles godt for deg. Under opphisselse og orgasme vil skjeden forlenges noe. Ditt ytre, om du er tykk er tynn, spiller ingen rolle for hvordan skjeden din er. Høyde kan spille inn. Jeg lurer på om man merker stor forandring på vagianen til en jente dersom hun har hatt mye sex?

Er det slik at kjønnsleppene blir hengende mer ut etter hvert som jentene blir eldre? Og det er ikke avhengig av om du har hatt sex eller ei! No sitter jeg å ser på deg,å lure på om du har gode råd til meg. Jeg lure på en ting,å d e at jeg er sammens me ei jente på 44,å hu var tynn i sin ungdåm,men no litt tykk å hu har fødd 3 barn. Ka e grunden at dem er borte så vitt?????? Menn som kvinner endrer seg med alder, vekt..

Se på deg selv, jeg går ut i fra at du også har endret deg? For de fleste vil typisk de ytre kjønnslepper hos kvinnen og pungen hos mannen endre seg med årene.. Men det betyr ikke at følelsene og funksjonen endrer seg! Og det er vel det som er det viktigste?? Jeg har et spørsmål til deg angående vagina! Det jeg lurte på hva: Det er nok selve blomster knoppen du har funnet! Og tenk, den ser liten ut ja, men vet du, den er over 10 cm lang!

Det er bare det at dette er godt gjemt inne i kroppen. Betrakt hennes ansikt så godt du kan og hold gjerne hennes hånd i din mens du gir henne munnsex, for da vil du kunne tolk singalene bedre når hun synes det blir for intenst, for hardt, helt nydelig, osv. En stor utfordring, men hadde vært interessant å sett hvilke navn kvinnene selv benytter når de skal beskrive seg - her finner man kanskje mellomtingen?

La oss sette igang en kreativ brainstorm og oppfordre alle om å sende inn forslag! Dette er noe vi " Venusjentene" jeg, medforfatter Merete og fotografen Anikken spurte kvinnene som vi hadde inn til vår første fotosession.. Da kom det inn flere nye navn.. Noen kvinner fra nord kunne fortelle at de kaller sin for " kveite" Ikke særlig sjarmerende, spør du meg ;.

Endelig får jeg diskret stilt dette spørsmålet - når oss jenter blir tent, hva er egentlig den saften som kommer ut? Jeg ser at lignende spørsmål er stilt tidligere, men spør likevel. Jeg er en jente på 30 år. Enkelte ganger når jeg har veldig kraftig orgasme så får jeg kramper etterpå. Det ligner på de krampene jeg får når menstruasjonen kommer. Er det livmoren som har krampe? Det er ofte verst like før jeg skal ha mens. Jeg har ikke barn men min livmor er likevel sunket.

Kanskje det har en sammenheng? Det er som regel etterpå at det er vondt, ikke under samleiet. Var på ultralyd hos gynekolog for ett år siden, han sa alt var normalt selv om livmoren er litt sunket. Likevel blir jeg litt usikker. Bra at undersøkelse er gjort, denne utelukker de fleste kilder til sykdom. Kramper kan utløses av orgasme, men jeg kan ikke gi noen konkrete råd om hvordan det unngås.

Syklus spiller inn tydeligvis, hva med leie?.. Hva med varme som lindring? Jeg vil anbefale deg å gå i gang med et bekkenbunns -øvelsesprogram. Det finnes også hjelpemidler, en ring, som kan settes inn for å holde livmoren oppe. Denne må tilpasses ditt behov. Å få kontroll på muskulaturen i underlivetog dermed kraftigere orgasmer - både for menn og kvinner- handler nettopp om å jobbe med knipeøvelser. Dersom du kniper sammen i rumpa, anus, er du sikker på at du bruker den rette øvelsen.

Dette er fordi musklene rundt endetarmsåpningen er den største muskelen der nede og ved å jobbe med den får det ringvirkninger på den måten vi ønsker.

Hver dag er fint, og helst flere ganger daglig. Jeg har et rett-etter-sex problem som jeg håper du kan hjelpe meg med. Jeg får smerter i skjeden etter samleie og det gjør veldig vondt å gå på toalettet. Dette går over etterhvert, men er utrolig ubehagelig. Dette høres ut som et sammensatt problem. Ta en tur til din fastlege og forklar problemet ditt.

Jeg har også hadd en tykk hvit utflod Man får ikke utflod av ppiller. Utfloden kan høres ut som den er endret. Det kan foe eksempel være snakk om at du har fått deg en kraftig sopp nedentil? Lynvisitt hos legen vil være avklarende. Hei Er en jente på rundt 30 år og lever i et fast forhold.

Har fått noe som ser ut som en vannblemme i skjedeåpningen for et halvt år siden. Når jeg blir opphisset blir den mer vannfylt enn vanlig og den blir i veien for penetrasjon. Fastlegen har ikke sett noe lignende og kan ikke hjelpe meg videre. Vet du hva det kan være eller vet hvor jeg kan henvende meg? Jeg jente 22 år har kjempevondt når jeg har sex, betyr det også at jeg skal likevel tilfredsstille partneren min for å ikke være egoistisk?

I dette tilfellet, mener du kjæresten min har god grunn til å slå opp med meg? Samleie skal ikke være smertefullt. Det kan hende det er gode grunner for at det gjør vondt.

For eksempel kan en underlivsinfeksjon skape store smerte. Å si til henne at hun bør gjøre knipeøvelser, kan være vanskelig Altså at hun strammer hardt og slipper mange ganger raskt. Si at du blir virkelig kåt av å kjenne henne gjøre det. Da blir fokuset på en spesiell handling du ønsker, istedenfor: At det er rytmisk stramming gjør også at du ikke direkte antyder at hun er generelt vid, mer at du liker den typen penismassasje.

Hvis du viser virkelig nytelse når hun gjør det kan hun bli oppmuntret, føle at hun har funnet noe som funker på deg, og gjøre det mer og mer som er trening i seg selv , samt kanskje trene utenom. Musklene kan også være vanskelige for henne å finne, da det er uvant om man ikke trener. Kanskje oppdager du også at hun slettes ikke er i dårlig form der nede, men rett og slett bare sinnsykt våt og opphisset. Generelt er det bedre om hun har beina samlet.

Dette funker i de fleste stillinger misjonær, skje, doggy osv , bare ved små justeringer. At en åring har prøvd dette er nok mer normalt enn at de IKKE har gjort det At du bekymrer deg over hennes fortid er dessverre ikke et godt tegn. Du høres ikke ut som en varm og forelsket person, snarere som en kynisk person som har bestemte meninger om hva som er rett og galt at ANDRE skal gjøre. Tips til oppstramming har du fått over her, det er gode tips.

Dersom du har lyst til å beholde dama og er mer forelsket i henne enn det virker som i innlegget ditt, bør du følge tipsene. Om du buser ut med at du syns hun er for vid og har hatt for mye sex, så ser du bare ryggen hennes på vei ut av døra.

Noe som ville ha vært det ærligste, for det er jo faktisk det du mener. Du driter ut dama di, og det er det styggeste jeg ser. Du sitter å snakker drit om fitta hennes! Jaja, samfunnet forandrer jo seg hele tiden Er det ikke et godt tegn må du kvitte deg med den dama.

Hvis dette er starten på et forhold er det ikke så farlig, glem dama og finn deg en som ikke gir deg dårlige tegn! Jeg vet ikke hva ditt syn på alt sammen er jeg da, men jeg er 18 og jeg har hatt både trekant og analsex, og har hatt 11 sexpartnere.

Tror ikke det at hun har pult 7 stykker har noe å si på at hun er for vid. Alle kvinner er forskjellig. Om dere har et sundt og åpent forhold kan du jo foreslå vaginakuler. Men best er det jo å la det ligge. Og det er jo ikke lengden din dette kommer an på isåfall, det er tykkelsem;. Lev nå, hun er sammen med deg fordi hun vil ha deg;. Forøvrig driter han ikke ut noen, dette er et anonymt internettforum din dumme gås. Det er da mye bedre at han lufter ting her enn at han snakker med folk som kjenner ham og henne om disse tingene.

Jeg kan være tilbøyelig til å være enig i at innlegget hans vitner om et noe usjarmerende eller uvitende syn på en del ting, men hvor du får all denne aggresjonen din fra fatter og begriper jeg ikke. Det er da tross alt femtenhundreogfire verre måter han kunne gått frem på her. Jeg kjenner ei jente som er 15 år gammal.. Uten å kommentere trådens innhold her egentlig, vil jeg bare opplyse om at det å ha mange partnere ikke forårsaker vid vagina.

Gitt at man strammer musklene mens man har sex, og har mye sex, får man en veldig veltrent vagina - i stedet for en vid og utrent. Bare for å bidra med litt logikk midt oppi all moraldebatten her.

Bruk den energien din på å kjøpe deg et nytt ordforråd. Hvis han spør, må han tåle svar,,, på godt og vondt. Nei, synes ikke det er mye. Jeg kjenner 20 åringer som forsatt er jomfruer, 19 åringer som har ligget med over 7 osv. Noen har ligget med over 50 også , f. Skjønner heller ikke helt hva antall partnere har med saken å gjøre.. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Tora Bakke Håndlykken Politisk redaktør:

.. De har samleie og det er greit. vakker norge jente fra nettet - Jente Fra www. odnawialna.eu, free sex video. Show more related videos. Ads by TrafficFactory. biz · XNXX Images / Animated Gifs / Stories · Terms of service - Privacy policy. 1. sep Men mitt problem er at jeg er for vid, jeg kjenner ikke om han er inni meg. leste et tidligere innlegg om "fise lyder" under sex. der har du svart at det kan Om du bruker kuler, bare kniper, kniper under samleie og når du. jun For våt under samleie - posted in Seksualitet: Jeg har et problem med at jenta mi blir så utrolig våt Vi har også hatt sex før uten dette problemet.

Gratis pornobilder helt nakne damer

: Samleie sex vid

CHEAP BLACK ESCORTS MASSASJE SKØYEN Kan du sette av tid, kanskje 30 min hver dag til en rask spasertur, de første tre ukene og så om det har noen gunstig efekt på livet ditt? Det skal ikke være nødvendig å ha det slik og mye kan gjøres for å komme til bunns i dette. Her er de billigste forbrukslånene. Jeg kan jo bare ikkje si: Kathpus   Nevrotrack pelvitone kommer med elleve ferdiglagde programmer. Luft føres inn med penis.
Samleie sex vid Norway sex video eu escorte
Samleie sex vid Gratis online dating escorte sex
Samleie sex vid Sex masage escort kiel
(men det skyldes at jeg tidligere på dagen har hatt sex i doggy). får skikkelige prompe lyder fra underlivet betyr det at jeg er skikkelig vid nedentil:. Ved muskelbruk, som for eksempel under trening eller samleie, kan det. Vi har vært sammen lenge, og på den tiden derfor hatt en del sex. Du trenger derfor ikke være bekymret for at du skal bli varig vid i skjeden av at du har mye sex. Har du god kontakt med disse musklene, kan du bruke dem under samleiet. mai KVINNERS SEX-ØNSKER: Menn ønsker oftere sex og mer variasjon, mens kvinner er fornøyd med sjeldnere sex og mindre variasjon. TANTRIC BLISS MASSAGE RUSSIAN CHAT

Samleie sex vid

Copyright © 2018 Kohtaaminen